PERNIAGAAN

Keuntungan Diutamakan, Kebajikan Tidak Dilupakan

Coop Mart

Menjalankan perniagaan runcit untuk barangan keperluan Anggota dan peserta kursus di IKM serta masyarakat sekitar Petaling Jaya.

Telefon : EXT 115

Stor Bekalan

KoopMKM Berhad telah ditawarkan kontrak bekalan bahan basah dan bahan kering kepada Unit Fasiliti dan Bekalan IKM Ibu Pejabat.

Aktiviti Sewaan

Lot 34, Jalan Tandang, Petaling Jaya, Selangor merupakan tanah berukuran 10.99 ekar yang telah diamanahkan kepada KoopMKM Berhad untuk menjalan aktiviti sewaan lot dan parkir kenderaan,

Selain daripada itu, kebanyakan sewaan Pejabat di Cawangan IKMa diuruskan oleh KoopMKM.

Coop Space @ Tamarind Square

KoopMKM Berhad memiliki aset bangunan sendiri 3 tingkat di Tamarind Square yang telah dijadikan Bilik Seminar Untuk Disewa. Menawarkan Perkhidmatan Katering dan juga Pengurusan Acara.

Telefon : EXT 119

Website : space.koopmkm.com.my

Takaful Kenderaan

KoopMKM Berhada adalah ejen yang sah kepada syarikat Etiqa Takaful, Takaful Malaysia dan Takaful Ikhlas

Telefon : EXT 119

Digitalisasi Koperasi

Dengan kepakaran yang dimiliki oleh ALK, Pengurusan dan Anggota Koperasi, KoopMKM Berhad ingin menawarkan kursus dan latihan di dalam bidang Keusahawanan Koperasi dan Pemasaran Digital kepada koperator yang memerlukannya.

Telefon : EXT 119

Zon Timur

Entiti Perniagaan yang diwujudkan oleh kontrak pembersihan kawasan dan penyediaan makan kepada IKM Zon Timur, Indera Mahkota, Kuantan, Pahang. Kini sedang mengorak langkah untuk melakukan aktiviti perniagaan yang lebih berdaya saing untuk masyarakat sekitar.

Scroll to Top
Scroll to Top